здравеЙте пичове, казвам се митко и искам да се присъединя кам вас, сменЯм колата и за сега алфа 156 е фаворит. Изчетох доста, от това което сте писали тук, и разбрах Че трудно може да се намери читава кола из наШите салони и джамбази за това пиШа тук. ако нЯкои продава 156 1.9 или 2.4 нека пиШе,и ли ако знае нЯкаде да има подобна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
тЪрся 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Този някоЙ се нарича търсачка. Попитай го. Ето един негов отговор.
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%E7%F5%EE%E4Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Човека още не се е ориентирал във форума. На мен също ми беше трудно първите дни...
Един съвет НЕ СИ КУПУВАЙ КОЛА ОТ АВТОКЪЩА ИЛИ т.нар. НОВ ВНОС . Ще ти излезе доста по-скъпичко, а и са абсолютни барутници. Аз съм решил да продавам моята и да вземам нещо след 2001/2002 г. ,но като гледам в автокъщите какви са лустросани и напудрени ламарини със скъсани мокети на пода и тапицерии на седалките,гуми=галоши,мучащи,ревящи,тракащи , подскачащи двигатели за баснословни суми лошо ми става. По-добре дай 2000-2500лв повече за перфектно подържана кола от форума,че после да не ти побелее главата от ядове и даване на пари за части менте и скъпи ремонти.Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Моят съвет е гледай навсякъде и каквото ти хареса си го купи, като му направиш предвариетлно диагностика в някой от сервизите, посочени в Общ технически раздел или ако имаш доверен майстор.Аз съм за новият внос определено, но ако ти хареса и нещо добро от форума също бива.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеЧовека още не се е ориентирал във форума. На мен също ми беше трудно първите дни...
Един съвет НЕ СИ КУПУВАЙ КОЛА ОТ АВТОКЪЩА ИЛИ т.нар. НОВ ВНОС . Ще ти излезе доста по-скъпичко, а и са абсолютни барутници. Аз съм решил да продавам моята и да вземам нещо след 2001/2002 г. ,но като гледам в автокъщите какви са лустросани и напудрени ламарини със скъсани мокети на пода и тапицерии на седалките,гуми=галоши,мучащи,ревящи,тракащи , подскачащи двигатели за баснословни суми лошо ми става. По-добре дай 2000-2500лв повече за перфектно подържана кола от форума,че после да не ти побелее главата от ядове и даване на пари за части менте и скъпи ремонти.
Както викаш ти прекръстваш се три пъти и взимаш
Темата наистина е тъпа има много написано...
Ако много се замисляш по-добре си вземи друга кола.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
По-добре дай 2000-2500лв повече за перфектно подържана кола от форума,че после да не ти побелее главата от ядове и даване на пари за части менте и скъпи ремонти.
Муахахаха, перфектно поддържана кола с 2-3к отгоре. Само един съединител струва 500лв. и 4 гуми още 1000. Моята е "Перфектно поддържана", но за 10-12к не бих я дал в никакъв случай ....
Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеЕдин съвет НЕ СИ КУПУВАЙ КОЛА ОТ АВТОКЪЩА ИЛИ т.нар. НОВ ВНОС . Ще ти излезе доста по-скъпичко, а и са абсолютни барутници."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment